Muziek op maat? Baggio!

‘Music was his first love, and it will be his last’. Inderdaad gebaseerd op een oude tekst van John Miles, maar we kunnen echt niemand verzinnen waarbij dat meer van toepassing is als bij Baggio.
Hij  begon al gitaar te spelen op zijn zevende en werd professioneel sessiemuzikant op zijn dertiende.

Alle coaches van The Voice Of Holland draaiden in 2016 al na 20 seconden hun stoelen om tijdens zijn versie van ‘Does Your Mother Know’. Een oud liedje van ABBA door Baggio in een nieuwe jas gestoken. Na afloop van dat TV-avontuur bracht hij succesvol zijn eerste single uit ‘You Want Me’. Vele singles zijn nu ondertussen van hem online te vinden. 

Baggio kwam daardoor ook in contact met Mitch Malloy, de vroegere zanger van de band van Van Halen. Een vriendschap ontstond. Samen hebben zij ‘It’s Gettin’ Hot In Here’ uitgebracht wat de eerste stappen voor Baggio als artiest betekende in de Verenigde Staten. Mitch heeft Baggio ook lange tijd gecoacht op zijn Amerikaans accent, zodat hij nu een authentiek ‘American singer’ is.

Momenteel woont en werkt Baggio zowel in Nederland, Schotland als in Nashville (USA) waar gebruik gemaakt wordt van zijn vele talenten. Want behalve een veelgevraagde multi-instrumentalist, studiomuzikant en -zanger, is hij ook producent van vele Radio- en TV-commercials, met name voor de Amerikaanse markt. Met Victor Chevallier als dagelijks contactpersoon is hij klaar voor jouw muzikale productie.    

Video

Een goede commercial doet vanzelf zijn werk

Recente producties:

Voorbeelden

Van niks, naar een heel orkest: Baggio